≡ Menu

Taxi Assen

Taxi Assen

Taxi Assen is een jong en dynamische bedrijf met een grote diversiteit aan taxidiensten en gespecialiseerd in taxivervoer in Assen (Taxi Assen) en omgeving Assen. Natuurlijk kunt u Taxi Assen ook bestellen voor lange afstanden. Wij rijden in Assen en rijden door heel Nederland en buitenland (bijvoorbeeld Taxi naar België en Duitsland of andersom).

De chauffeurs van Taxi Assen zijn in het bezit van Taxi Chauffeurskaart. Taxichauffeurs hebben goede (straten)kennis van Assen en andere plaatsen, zijn klant- en servicegericht en hebben een goede, nette auto. Ons taxivervoer vindt plaats met taxi’s van de betrouwbare merken Audi, Ford, Opel en Mercedes.

De belangrijkste taxidiensten van Taxi Assen zijn:

Taxivervoer

U bestelt een taxi voor het gewenste aantal personen. U betaalt een tarief per taxi, ongeacht het aantal personen dat in deze taxi(bus) plaats neemt. De taxi verschijnt, zo nauwkeurig mogelijk, op de door u gewenste tijd en brengt u op een veilige manier naar de door u gewenste bestemming. De taxivoertuigen zijn voorzien van navigatiesystemen om u via de kortste weg op uw plaats van bestemming te brengen.

Schipholtaxi Assen en Luchthavenvervoer

U heeft een taxi naar luchthaven nodig? Bijvoorbeeld per Taxi Assen naar Schiphol (Schipholtaxi Assen), per Taxi Assen naar Rotterdam Airport, per Taxi Assen naar Brussels Airport of per Taxi Assen naar Düsseldorf Airport? Taxi Assen haalt u op en brengt op een veilige manier naar diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en Belgie.

Evenementen-/uitgaanstaxi en TT Assen

Heeft u een glaasje op? Rijd dan niet zelf maar maar laat je rijden. De uitgaanstaxi van Taxi Assen brengt je veilig thuis, overal in Assen en omgeving.

De TT (Tourist Trophy) Assen is een jaarlijkse motorrace op het Circuit van Drenthe bij Assen. Traditioneel wordt de TT Assen gehouden op de laatste zaterdag in juni. Alle Grand Prix klassen komen hier aan bod. Voorafgaand aan de TT assen is er van vrijdag op zaterdag de beroemde TT Assen Nacht.

Heeft u een taxi in Assen nodig? Bel Taxi Assen 0592-757530

Taxi Assen

Call Now Button